Thuus

Thuus was i’j
op dizze plaatse
Thuus was i’j
op ow geboortegrond
Thuus was i’j hier
töt op ’t laatste
Thuus was i’j
in dizze welt
töt owwen ziel
een ’nog-meer-thuus-huus’ vond.

Netty

 

 

Thuus

Thuus was i’j
op dizze plaatse
Thuus was i’j
op ow geboortegrond
Thuus was i’j hier
töt op ’t laatste
Thuus was i’j
in dizze welt
töt owwen ziel
een ’nog-meer-thuus-huus’ vond.

Netty

 

 

Afscheid

Afscheid nemen van een geliefde is niet alleen erg pijnlijk, maar is ook hard werken. Allerlei emoties gaan door je heen, herinneringen dienen zich aan en tegelijkertijd moet er op korte termijn van alles geregeld worden.

In zo’n situatie kan het fijn zijn wanneer een deskundige je helpt om in alle rust je herinneringen en emoties een plek te geven en om samen een persoonlijk afscheid vorm te geven. Een afscheid – in woord en ritueel -, met respect voor het zingevingskader van de overledene. Op zulke momenten, maar ook bij een bijzetting, asverstrooiing of herdenking kunt u mijn hulp inschakelen.

Ook is het mogelijk om uw wensen met betrekking tot uw eigen afscheid alvast vooraf te verkennen en vast te leggen, om uw levensverhaal te laten opschrijven of om na het afscheid van een geliefde een afspraak te maken voor een persoonlijk begeleidingsgesprek.

Hoe ik werk:

  • Met wat u mij vertelt, ga ik vertrouwelijk om.

  • Mijn hulp wordt veelal ingeschakeld op belangrijke en kwetsbare momenten, waarop wederzijds vertrouwen en het hebben van ‘een klik’ essentieel zijn. Mocht tijdens een eerste gesprek blijken dat er onvoldoende basis is om samen verder te gaan, dan bereken ik alleen de reiskosten.

  • Voordat een tekst door mij wordt uitgesproken tijdens een viering, krijgt u inzage in het concept. Dit wordt aangepast tot u er helemaal tevreden over bent.

  • Na afloop krijgt u een boekje waarin alle in de viering uitgesproken teksten zijn opgenomen.

​​​​Ik reken voor het begeleiden van een afscheidsplechtigheid inclusief het uitschrijven en uitspreken van het levensverhaal van de overledene € 400,- en € 0.25 ct per km (incl. voorgesprek en telefonisch overleg of mailcontact tussen overlijden en uitvaart).

U krijgt dan een mooi uitgevoerd boekje met daarin alle uitgesproken woorden cadeau!

Voor het samenstellen van een liturgie reken ik een meerprijs van € 40.00

Ook voor het schrijven van een ‘in memoriam’ of bidprentje reken ik € 40.00