‘t Boek ligt in de winkel bij:

Museum Aalten,
Boekhandel Cigo Esther in Borculo,
Heinen Brandstoffen BV in De Heurne

Boekhandel Rutgers in Varsseveld
Boekhandel Gellekink in Eibergen

Ook is het boek te bestellen via:

De dialectkring Achterhoek Liemers, Erfgoedcentrum Achterhoek Liemers

 

genomineerd veur

Het beste boek Achterhoek – Liemers 2014 !

Juryrapport: ‘Prachtig innemend, gevoelig gebruik van streektaal. Streektaal als direct transportmiddel naar en uit het hart. Een boek dat dichtbi-j kump. Bruukbaor op momenten da’j dat neudig hebt. De boodschap wordt versterkt door de passende eenvoud van de gekozen illustraties.’

 

Een helen troost…‘ is een gedichtenbuuksken van Netty Hengeveld.

Netty is theoloog, maor niet gebonden an een geleufsgemeenschap. Vanuut eur bedrief ‘Lieve tied‘ geet ze vake veur in vieringen. Ok wördt ze evraogd as sprekker, bi’jveurbeeld bi’j afscheid. Veur die gelegenheden schrif ze vake gedichten. ‘t Liefst in de Saksische streektaal, want dat is veur eur de taal van ‘t harte.

Zie wil met eure gedichten mensen ‘t gevuul geven dat ze eheurd en ezien wordt in eur verdriet. Vake is dat veur eur een helen troost. A’j klikt op de foto, dan kö-j alvast een paar pagina’s uut de verscheidene hoofdstukken van ‘t boek bekieken. De illustraties bunt emaakt deur Gineke Klein Hazebroek uut Nee(de). De umslagfoto is emaakt deur Leo Roest. ‘t Besteet uut 96 blz. romanpapier en een mooien, stevigen matpapieren umslag. De gedichten bunt inedeeld in thema’s rond: verlangen en verwachten, gedenken, geboorte, old en ni’j, lieden en loslaoten, opstaon en wietergaon, tied van de geest en naozommertied.

‘t Boek kost 12.50 euro, inclusief verpakking- en verzendkosten.

I’j könt ‘t bestellen deur een mailtjen te sturen naor info@lievetied.nl met daorin vermeld ow naam en adres en de titel van ‘t gewenste boek. I’j kriegt dan een factuur terugge emaild. Zo gauw ‘t factuurbedrag is betaald, krie-j ‘t boek gelieke toe ezonden.

Korting bi’j de bestelling van beide titels

A-j zowel ‘Een helen troost…’ as ‘Lachen en liepen in één buultjen wilt bestellen, dan kost ow de beide buukskes gin 25, maor 22 euro. Dizze anbieding geldt zolange der nog veurraod is.

ISBN

‘t ISBN nr. is 978-90-822674-0-2. Met dit nummer kö-j ‘t ok bestellen bi’j ow eigen boekhandel.

Boekhandels könt ‘t boek in consignatie nemmen.

Nem veur de inkooppries efkes contact op.

Veurwaarden: Binnen veertien dage kö-j de bestelling ongedaon maken. De kosten veur ‘t teruggesturen van de buke bunt dan wel veur ow raekening.

Algemene voorwaarden
Herroepingsformulier

‘t Boek ligt in de winkel bij:

Museum Aalten,
Boekhandel Cigo Esther in Borculo,
Heinen Brandstoffen BV in De Heurne
Boekhandel Rutgers in Varsseveld
Boekhandel Gellekink in Eibergen

Ook is het boek te bestellen via:

De dialectkring Achterhoek Liemers, Erfgoedcentrum Achterhoek Liemers